Voorwoord mr JCM Pommer

Geplaatst op zondag 11 augustus 2013 @ 15:35 , 514 keer bekeken

Voorwoord burgemeester Pommer

 

Twee jaar geleden bezocht ik de eerste atelierroute. Een prachtig initiatief, waarbij ik meteen ervoer hoeveel talent er in onze gemeente is. Op een laagdrempelige en eenvoudige manier kon iedereen het vele mooie werk van onze eigen kunstenaars en artiesten bekijken.

 

Het is daarom goed nieuws dat in september de tweede editie van de atelierroute gehouden wordt. Breder van opzet, met nog altijd dezelfde fijne sfeer. Was de atelierroute twee jaar geleden niet in alle dorpen van onze gemeente, dit jaar is dat wel het geval. U kunt bij bijna honderd kunstenaars op meer dan zestig adressen terecht. Ook de horeca speelt er op in. Diverse horecagelegenheden dragen ieder op zijn eigen wijze bij met kunstzinnige culinaire creaties.

 

Wat mij als burgemeester van deze gemeente trots maakt, is dat we opnieuw zien dat mensen hun krachten bundelen en zij zo de meest mooie initiatieven laten ontstaan. De vele vrijwilligers die bij alle activiteiten betrokken zijn, kenmerken onze gemeente. Als gemeente juichen we zulke initiatieven uiteraard toe. Niet alleen de organiserende partijen zijn hier ‘winnaars’, maar de hele gemeente, alle dorpen en inwoners genieten er van mee. Eigenlijk is onze gemeente één groot atelier met creatieve en talentvolle burgers.

 

Ik wens alle deelnemers, kunstenaars en horeca, heel veel succes en plezier met hun exposities en creaties. En alle bezoekers: geniet van al het moois wat er in de dorpen van onze gemeente te beleven is. En kom tot ontdekkingen waar u het bestaan misschien nog niet van wist.

 

de burgemeester van Sint-Michielsgestel

 

 

 

 

mr. J.C.M. Pommer

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: